19 Ocak 2010 Salı

Hukuki.net ' in Hukuk tanimaz site yonetimi hakkinda

Gun gecmiyor ki guzel ulkem beni biraz daha sasirtmasin. Yurtdisindan aldigim sadece sarji cabuk bitiyor diye calisir durumda KVK Bakirkoy subesine teslim ettigim cep telefonumun serviste bozulmasi uzerine, yasal hakkimi arama mucadelesi icine girdim. Once Tuketici Hakem Heyeti lehime bir karar verdi, ancak KVK zararimi tazmin etmeyince yasal anlamda yardim almak icin Turkiye'de Hukuku Guguk sananlarin birleserek kurdugu pek cogunun avukat oldugu ve site icinde demokrasiden cok uzak birsekilde bir yonetim anlayisini benimsemis gestapo hukiki.net forumlarindan yardim almaya calistim.

Insanlar sanal ortamda daha cesur oluyorlar herhalde, forumlari icersinde herkesle son derece saygili bir sekilde yaklasarak sorunuma cozum arayisimin karsiligi forumdan banlanmak oldu :) Insanlari herkese acik bir ortamda paylayarak azarlayarak sonra onlarin cevap haklarinin bile ellerinden alinmasi, Adalet Sistemimizin bel kemigi olan Avukatlar tarafindan yonetilen bir forum konusunda acaba bu arkadaslar sitelerini hukuki.net degilde guguki.net olarak degistirseler daha mi iyi olur diye dusunmeme neden oldu.

Bu tur insanlara Amerikalilar "looser" diyor. Evet hukuki.net yoneticileri benim gozumde birer looserdir. Cunku bana yapmis olduklari haksizlik karsisinda benim cevap hakkimi elimden almislardir. Bunu hakedecek ne bir kotu sozum ne de bir taskinligim oldu. Simdi kendime ait bu mecrada bende onlar hakkinda atip tutarak onlarin elimden aldigi cevap hakkimi kullaniyorum. Umarim beni mahkemeye verirlerde mahkeme koridorlarinda bende kendi adalet sistemimi onlar uzerinde deneme sansi elde ederim... Hodri Meydan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

You can send me comment about this post.